Voksne

Voksne katte

Listen er opdateret 3. Maj  2024

Alle voksne katte, som er til salg på denne side er blevet neutraliseret og har stamtavle.


Annoncer er gratis for medlemmer af klubben, samt ejere til katte hvor opdrætteren er medlem på annonceringstidspunktet.


For ikke medlemmer koster det 100kr som kan betales på mobilpay på 27800


Ønsker du at tilbyde eller finde et godt og blivende hjem til en voksen birma, kan du sende en mail til

webmaster

med oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt email-adresse og oplysninger om katten du tilbyder eller ønsker .Ved akutte situationer kan man kontakte en fra bestyrelsen, for at få rådgivning.

Millie og Vega er begge Hellig Birmaer - hvoraf Millie er tabby. De er 11 måneder gamle og er vokset op sammen. De har indtil videre levet som indekatte i en lejlighed.

Begge katte er renlige og neutraliseret.


De har hver deres skønne personlighed, og nyder enormt godt af hinandens selskab. De sover og leger sammen hver dag.

Det er to dejlige killinger, som er nysgerrige på meget af det, vi foretager os og ofte befinder sig i samme rum som os.

Det er samtidig to katte, som er kælne udover det almindelige. Hver morgen kommer de ind og kæler og lægger sig efterfølgende i nærheden af en. I løbet af dagen er der en rigtig fin balance mellem, at de “passer sig selv”, og de hygger med os.


Det er meget vemodigt, at vi skal finde et nyt hjem til dem, men vi er desværre nødsaget til det, da Kasper har udviklet katteallergi og er begyndt at reagere på dem.


Som nævnt ovenfor har de mange af de samme kvaliteter og vaner, men de har virkelig også hver deres skønne personlighed.


Millie (tabby):

Millie er en fantastisk kombination af en super kælen -og legeglad kat. Hun har en lille legetøjsmus, som hun elsker at hente og aflevere til os, for så at lege med den i nærheden af os. Det kan derfra udvikle sig til, at hun flader ud i vores favn. Hun har masser af charme og en skøn personlighed.


Vega (lilla masket):

Vega er en mere forsigtig kat. Hun skal lige se tingene an, inden hun kaster sig ud i det. Hun er ligeledes glad for at lege, men hun nyder dog endnu mere at ligge i en solstråle i vindueskarmen og hvile sig.

Der skal dog ikke mere end et strøg med hånden over hende, så er hun klar på at kæle, og det kan hun næsten ikke få nok af.


Vi ønsker at finde det bedstmulige hjem til dem, hvor de vil få masser af kæl og kærlighed.


De befinder sig i København


Kh

Kasper og CarolineHenvendelse på   kaver_hansen@hotmail.com

Send en mail til webmaster hvis du ønsker at tilbyde et hjem til en voksen birma