Voksne

Voksne katte

Listen er opdateret 18. Februar 2024

Alle voksne katte, som er til salg på denne side er blevet neutraliseret og har stamtavle.


Annoncer er gratis for medlemmer af klubben, samt ejere til katte hvor opdrætteren er medlem på annonceringstidspunktet.


For ikke medlemmer koster det 100kr som kan betales på mobilpay på 27800


Ønsker du at tilbyde eller finde et godt og blivende hjem til en voksen birma, kan du sende en mail til

webmaster

med oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt email-adresse og oplysninger om katten du tilbyder eller ønsker .Ved akutte situationer kan man kontakte en fra bestyrelsen, for at få rådgivning.


Coco søger et hjem med ro og masser af tid til hygge og leg.

Hun er født den 16-7-2020 og er lillatortie.


Hun er super sød og kærlig og elsker at lege med sin legepind med fjer og ikke mindst sine bolde, som hun henter og aflevere ligesom en hund.


Hun er ikke en kat der bryder sig om at blive løftet på, men er meget social og elsker at ligge på skød eller i/på arm hele natten.


Coco har fået epilepsi og får piller dagligt, hvilket gør at hun har brug for en familie der kan give hen den ro og forståelse som hun har brug for. Derfor skal det være et hjem uden - eller med store børn, ligesom hun er vant til.


Hun ville elske et hjem med en anden venlig og rolig kat at lege med. En kattesikker have står højt på hendes ønskeliste, men er ikke et krav.


Coco er forsikret, og denne forsikring kan og bør videreføres til ny ejer i forhold til hendes epilepsi.


Coco befinder sig i Næstved.


Hendes opdrætter hjælper med videreformidlingen, det vil derfor være hende som i skal kontakte og fortælle lidt om hvad i kan tilbyde Coco og kan svare på yderlige spørsmål om Coco.

Kontakt på  licarini@gmail.com eller 29 80 00 93 

 

Send en mail til webmaster hvis du ønsker at tilbyde et hjem til en voksen birma